PARIS. „L'amour dans de beaux... mots“: concurs pentru cititorii de romane de dragoste

Publicul Institutului Cultural Român de la Paris este invitat să participe, în perioada 14-24 februarie 2021, la concursul „L'amour dans de beaux... mots / Dragostea în cele mai frumoase... cuvinte“, având ca temă romanul de dragoste (#lamourdansdebeauxmots). 

Între Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, urmăritorii paginii Facebook ICR Paris, care trimit reprezentanței ICR mesaje publice sau private (înregistrare video, fotografii sau comentariu) în care menționează trei romane de dragoste preferate, scrise de autori români sau francezi și publicate în Franța, pot câștiga volume oferite de Institutul Cultural Român de la Paris, de La Librairie Idéale, Éditions des Syrtes și LeManoir Paris, parteneri ai proiectului. Concursul este adresat tuturor celor care citesc romane de dragoste în limba franceză; vor fi luate în considerare și înscrise în concurs toate mesajele primite, pe această temă, în perioada 14-24 februarie 2021 (inclusiv). 

Organizatorii vor întocmi o listă a preferințelor publicului, specificând câte mențiuni a avut fiecare titlu semnalat. Cei șase câștigători vor fi desemnați la 25 februarie 2021, în funcție de opțiunile exprimate: cu cât anumite romane sunt mai des citate în lista finală, cresc șansele de a câștiga pentru cel care le-a menționat. Premiile constau în romane de dragoste, din literatura română sau franceză, apărute la edituri din Franța.

Vă invităm să accesați pagina de Facebook a ICR Paris: https://www.facebook.com/institutroumainparis

Pentru detalii suplimentare / contact ICR Paris: 0033 1 47 05 15 31.