NEW YORK. Galeria Nicodim - un nou tur virtual al unei galerii românești de artă contemporană, în atenția publicului american

Seria ICR NY „Scena artei contemporane române în 7 tururi virtuale”, lansată pe 10 iulie, le propune iubitorilor de artă nord-americani, dar și specialiștilor interesați de efervescentul mediu al artei contemporane din România, să viziteze virtual, în compania unor artiști, curatori și galeriști importanți, 7 dintre cele mai active galerii de pe tot cuprinsul țării.

Următorul  tur din serie, ce va fi difuzat pe canalele de social media ale ICRNY în 11 septembrie, va aduce în atenția publicului iubitor de artă galeria bucureșteană Nicodim. Deschisă în 2012 de Mihai Nicodim care deține, de asemenea, și o altă galerie de artă în centrul Los Angeles-ului, aceasta este unul dintre puctele de reper ale spațiilor destinate artei contemporane din capitala României, a cărei activitate este centrată pe promovarea artei tinere românești, printre artiștii casei regăsindu-se nume precum cele ale lui Adrian Ghenie, Ciprian Mureșan sau Șerban Savu.