MADRID. Traducerea volumului „Noapte bună, copii!” de Radu Pavel Gheo, prezentată în Spania

Prezentarea traducerii volumului „Noapte bună, copii!”/„Dulces sueños, queridos niños” de Radu Pavel Gheo va avea loc luni, 19 iulie, și marți, 20 iulie, la Santander și respectiv Madrid. Evenimentul este organizat de ICR Madrid, în colaborare cu editura „Tres Hermanas”.

Cartea este inclusă în programarea oficială a Târgului Editorilor Independenți „Fieramente”, târg de prestigiu din Santander, ajuns la cea de-a VII-a ediție și reprezintă primul roman al autorului tradus în limba spaniolă.

Luni, 19 iulie, de la ora locală 19.00, va avea loc prezentarea traducerii la Librăria Gil din Santander, în prezența traducătoarei cărții Marian Ochoa de Eribe și a editorilor prezenți la târg.

Marți, 20 iulie, tot de la ora 19.00, Radu Pavel Gheo va participa la prezentarea cărții sale la cunoscuta Librărie Rafael Alberti din Madrid, eveniment care va fi transmis live pe pagina de Instagram a librăriei și va beneficia de prezentarea cunoscutei scriitoare spaniole de origine uruguayană, Carmen Posadas.