LONDRA. Recital extraordinar de chitară clasică, susținut de muzicianul Laurențiu Topală

Un concert extraordinar de chitară clasică, susținut de muzicianul Laurențiu Topală pe data de 27 iulie, ora 21.00. va fi prezentat publicului, online, de ICR Londra. Repertoriul conține o combinație fermecătoare de lucrări originale și o selecție inedită, aparținând unor muzicieni precum Luis de Narváez, Dan Andrei Aldea, Antonio Lauro, Jorge Cardoso și Leo Brouwer.

Program:

Luis de Narváez – „Guardame las vacas”; Anonim (secolul XVI) – „Suită”; Dan Andrei Aldea – „Om bun” (Temă cu variațiuni); Leo Brower – „Una dia de noviembre”; Jorge Cardoso – „Milonga”; Antonio Lauro – „Vals”

Laurențiu Topală – 2 Valsuri,„Lumea în armonie”; Anonim – „Romanță”.

Laurențiu Topală este un muzician român, absolvent al Academiei de Muzică „G. Musicescu” din Chișinău, clasa de interpretare muzicală. Are o carieră longevivă în televiziune și radio, dar numele acestuia este legat și de partea concertistică. De-a lungul anilor, Laurențiu Topală a susținut recitaluri în diverse formule, atât solo cât și camerale. Artistul aparține primei generații de profesori de chitară ai cărui elevi sunt laureați în numeroase concursuri naționale și internaționale. Pentru cea de-a 24-a ediție a Festivalului Internaţional George Enescu a fost producător muzical al Broadcasterului oficial, TRINITAS TV.