LANSARE DE CARTE: „Candidați și Angajatori? Piața muncii are nevoie de voi“

HRS și 7 Days of Trust vă invită luni, 27 ianuarie 2014, începând cu ora 18:00, la lansarea cărții Candidați și Angajatori? Piața muncii are nevoie de voi scrisă de specialistul în resurse umane și oratorul motivațional Mihai Silviu Botezatu.

Evenimentul va avea loc la sediul ICR din Aleea Alexandru nr. 38.

Cartea se adresează angajatorilor, candidaților cât și universităților, obiectivul acesteia fiind stimularea cooperării între cei trei piloni pentru revitalizarea pieței muncii din România cât și a altor țări din Europa prin proiecte clar structurate și orientate către creșterea numărului de angajări, motivarea mediului academic și a celui de afaceri, investițiile inteligente în formare profesională, buna cooperare a angajatorilor cu grupurile vulnerabile, îmbunătățirea calitativă a gradului de interactivitate practică între candidați, angajatori și universități.
În timpul lansării, participanții vor putea transmite CV-ul companiei de outsourcing, HRS, ce va fi reprezentată de invitatul surpriză.

Unele dintre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul lansării:
1. În calitate de student sau candidat uneori poate nu cunoști ce profesie ți se potrivește sau sari atât de des de la o decizie la alta încât simți nevoia unui îndrumător.

2. Fiind angajator te intrebi destul de des cum să recrutezi cei mai buni oameni, cum să-ți crești veniturile și cum să mobilizezi angajații actuali.

3. Ar trebui universitățile actualizate? Cum ar trebui să colaboreze acestea cu piața muncii? Ce rol au studenții și angajatorii în acest sens?

Proiectul editorial este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Pentru alte informații, puteti contacta echipa HRS: contact@hrs-outsourcing.com