Înscrieri la Concursul Național de Compoziție si Interpretare Muzicală „Mihail Jora”, "ediția 2017

Ediția din acest an a Concursului Național de Compoziție si Interpretare Muzicală "Mihail Jora" va avea  loc la București, în perioada 15-25 Martie 2017 la Universitatea Națională de Muzică și va cuprinde cinci secțiuni - patru de interpretare și una de compoziție muzicală.

Concursul se adresează tinerilor interpreți și compozitori cu vârsta cuprinsă între 18 si 30 de ani (respectiv 32 de ani pentru secțiunea Compoziție), absolvenți de liceu, care NU au mai câștigat premiul I în cadrul Concursului Național „Mihail Jora". De asemenea, în concurs sunt admiși doar concurenți cu cetățenie română/ moldovenească sau care studiază la universități din Romania.

Concursul are ca obiective principale promovarea și lansarea în cariera artistică a celor mai valoroase talente si, totodata, o mai cuprinzătoare cunoaștere - în rândul interpreților, dar și a publicului - a creației componistice naționale, cu o atenție deosebită pentru opera lui Mihail Jora, eminentă personalitate în istoria muzicii românești.

Data limită de înscriere a participanților la secțiunile interpretative este 5 martie 2017. Pentru secțiunea Compoziție, data limită de depunere a lucrărilor este 23 ianuarie 2017.

Pentru mai multe informații accesați link-ul de mai jos:

http://www.societateamuzicala.ro/mihailjora/category/editia-a-xxvii-a-2017/inscrieri-editia-a-xxvii-a-2017