ICR Budapesta participă la European Language Cocktail Bar

European Language Cocktail Bar (ELCB), cel mai longeviv eveniment al Clusterului EUNIC Ungaria, dedicat celebrării Zilei Europene a Limbilor, va avea loc în data de 15 septembrie 2023, la Institutul Italian de Cultură de la Budapesta (1088, str. Bródy Sándor nr. 8), și pe 26 septembrie în clădirea centrală a Universității din Debrecen, între orele 14.00-18.00..

Animat de dorința de cultivare a diversităţii culturale şi lingvistice în Europa, precum şi de încurajarea învăţării limbilor străine de către toţi cetăţenii Europei, a 13-a ediție este organizată de 27 de institute culturale străine și ambasade acreditate în Ungaria, precum și de instituții ale unor minorități. Proiectul este susținut de Reprezentanța Comisiei Europene din Budapesta.

Participanții de toate vârstele sunt invitați să participe la activități lingvistice interactive, prin care se pot informa despre cultura țărilor pe care le reprezintă institutele culturale sau ambasadele participante, pot să asiste la cursuri demonstrative de limbă, să participe la jocuri și concursuri cu premii.

ICR Budapesta va participa cu stand propriu, unde vor fi organizate jocuri interactive lingvistice, la care sunt bineveniți toți cei care doresc să facă cunoștință cu limba română sau să-și testeze cunoștințele. La evenimentul de la Budapesta oferim, de asemenea, mini-cursuri demonstrative de limba română, de la ora 15.30, respectiv de la 17.00.

Mai multe informații:

http://nyelvikoktelbar.eu/

https://www.facebook.com/EUNIC.ELCB/