Gusturi și tradiții în stil Ozosep, 9 -10 mai, la Institutul Maghiar din București

În perioada 9-10 mai va avea loc la Institutul Balassi – Instiutul Maghiar din București a şaptea ediţie a expoziției culinare cu vânzare Ozosep. Vizitatorii sunt așteptați și acum cu o serie de noutăți și surprize: degustare de vinuri, discuții despre gastronomie, concert de jazz, atelier pentru copii, gulaș special și nelipsitele delicatese 100% naturale.
Invitatul special al acestei ediții va fi domnul Mircea Dinescu care ne va delecta cu vinurile sale în ambele zile ale evenimentului. Gulașul va fi pregătit după rețeta unică a ”Castle Hotel Daniel” din Tălișoara, județul Covasna, sub atenta îndrumare a bucătarului Orbán Ferenc, iar copiii vor decora lingurițe personalizate la atelierul Mycreativeplace.

Expoziția culinară va avea loc în curtea Insitutului Balassi – Instiutul Maghiar din București, str. Gina Partichi (fosta Orlando) nr.8 si este eschis sâmbătă, de la 11.00 la 20.00 și duminică, de la 11.00 la 18.00.

Sâmbătă, 9 mai, de la ora 12.00 va avea loc un concert worldmusic susținut de artista Szirtes Edina Mókus din Ungaria.

La expoziția culinară Ozosep se găsesc de toate: produse din carne, inclusiv carne de vânat și de miel, păstrăv și cârnați de păstrăv, specialități de brânzeturi și iaurturi, prăjituri și pâine de casă, turtă dulce, siropuri și gemuri naturale, miere, pălincă, bere meșteșugărească din Miercurea Ciuc, ceaiuri și infuzii din plante medicinale, cosmetice naturale, jucării din lemn, haine inspirate din tradiții, poșete și alte
produse din piele, bijuterii hand-made, cărți și nelipsitul kürtőskalács, proaspăt făcut pe loc.

Fotografii despre edițiile trecute, dar și informații despre Ozosep și producători puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TargulOzosep

Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România (rmktbukarest.ro), filiala București, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita.