Gusturi secuiești cu ocazia târgului gastro-cultural Ozosep – ediția XII

În perioada 11-12 iunie 2016, între orele 10.00 - 20.00, gulașul și delicatesele alese de la târgul Ozosep revin de data aceasta în piața Amzei, locație plină de istorie și tradiție în gastronomie. Sunteți invitați să gustați gulașul după o rețetă din Lupeni, Harghita, pregătit în ceaun uriaș la fața locului, dar și langoșul fierbinte cu brânză și smântână deasupra cu un strop de usturoi.

Totodată, veți găsi de la pateul de bibilică, întins pe pâine crocantă de casă, până la specialități de brânzeturi artizanale, din lapte pur din munții Harghita, preparate sănătoase din carne, dulcețuri și siropuri, multe sortimente de miere pură, preparate din păstrăv, prăjituri, ceaiuri, sucuri naturale, turtă dulce, o selecție interesantă de pălincă, dar și cosmetice naturale, produse artizanale, articole din piele și multe alte lucruri frumoase.

Copii (și nu numai) sunt așteptați la un atelier de creație în aer liber, unde vor decora lingurițe personalizate între orele 11.00-13.00, în ambele zile. Prețul unei lingurițe și a materialelor pentru decorat este de 10 lei.

Sâmbătă, de la ora 14.00, veți putea asculta un concert live al trupei One More Minute, iar în ambele zile DJ Buff va mixa pentru eveniment.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului, dar și despre atmosfera de la edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TargulOzosep/. 

Intrarea la târg și concert este liberă!

Ozosep este un târg gastro-cultural periodic, care oferă o alternativă de calitate pentru a vă petrece câteva ore din weekend în centrul Capitalei. Bucatele minunate pot fi savurate într-o atmosferă relaxată, familială, ascultând un concert live, iar copiii pot participa la ateliere creative sub îndrumarea speciliștilor noștri.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană din Harghita și Covasna. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici! Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita, cu sprijinul Primăriei Sectorului 1.