Gala Premiilor de Jazz va avea loc la Hard Rock Cafe din Capitală

Gala Premiilor de Jazz - Premiile MUZZA pe 2018 va fi organizată de Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Institutul Cultural Român, duminică, 7 aprilie,  de la ora 18.30, la Hard Rock Cafe din Capitală.

Ajunsă la ediţia a XVII-a, Gala este cel mai important eveniment anual de gen, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din domeniu, remarcate în anul precedent. 

Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentații muzicieni Teodora Enache, Adrian Naidin, Sorin Zlat, A.G. Weinberger și Sebastian Burneci, alături de formația de fusion „Groove Garden”– solist Robert Patai, pe tinerii muzicieni Andrei Cerbu & The Crossroads, Anamaria Maranda, Petho Csaba și Dora Notarescu, precum ș grupul de blues „Trenul de Noapte” – solist vocal și muzicuțist Marcian Petrescu.

Nu vor lipsi nici invitații surpriză. Juriul de specialitate, care a alcătuit lista de nominalizați și de laureați, este format din jurnaliști de prestigiu, precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Andi Enache și Alex Revenco. Toate formaţiile premiate vor susţine microrecitaluri, pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues. Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Şipa, președinte al juriului.

Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune: jazzul. Biletele se pot procura și pe internet la iabilet.ro, iar locurile pot fi rezervate la tel. 021-2066261

Mai multe detalii - www.fundatiamuzza.ro tel. 0744-48 44 82 sau 0733-89 87 78