Gala Premiilor de Jazz 2013 - Premiile MUZZA

Fundaţia MUZZA, în colaborare cu Institutul Cultural Român şi Ministerul Culturii, organizează duminică, 6 aprilie 2014, ora 19.00, la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz pe 2013 - Premiile MUZZA. Ajunsă la ediţia a XII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentatul muzician Marin Petrache Pechea (Premiul de excelenţă) cu al său Royal Gipsy Band, din care fac parte apreciaţi artişti printre care Petrică Andrei-pian, cărora li se va alătura Flavius Teodosiu-saxofon-Germania; virtuozul percuţionist Ortega Gilberto Torres din Cuba va cânta cu Sarosi Peter & Azara; veteranul pianist ieşean Cristian Gârlea, cunoscut de pe vremea când făcea parte din excelentul grup de jazz-rock TRANSFER, va evolua de această dată în propriul Quintet în a cărui componenţă se află şi talentata solistă vocală Mihaela Gârlea; mai amintim tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Tasi Nora, Grupurile JazzyBIT şi Youvenis, dar şi alte formaţii consacrate deja, revelaţii ale ultimilor ani precum Accord vibes şi Irina Popa & The Sinners. Blues-ul va fi ilustrat de grupul Nightlosers, care nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru a stârni interesul publicului. Nu vor lipsi nici invitaţi surpriză.

Atât în deschiderea evenimentului, cât şi la finalul acestuia, câţiva dintre invitaţii speciali vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Romeci şi realizat de Alexandru Şipa.

Preţul biletului de intrare este de 30 Ron.

Rezervări de locuri se pot face la tel. 021-206.62.61.