Expoziție de design contemporan românesc

Expozitie de design contemporan romanesc Expozitie de design contemporan romanesc Expozitie de design contemporan romanesc Expozitie de design contemporan romanesc Expozitie de design contemporan romanesc

Institutul Cultural Român, în colaborare cu Romanian Design Week și Asociația Designerilor din Madrid (DIMAD), pregătește una dintre cele mai importante expoziții de design contemporan românesc organizate în Madrid. Peste 50 de obiecte imaginate de tinerii designeri români se vor expune în Central de Diseño din Madrid, Centrul Cultural Matadero, în perioada 15 iunie – 16 iulie 2017.

Threads of Tradition. O viziune contemporană asupra artizanatului românesc

Loc: Central de Diseño, Centro Cultural Matadero

Perioadă: 15 iunie – 16 iulie

Expoziția reunește o selecție de lucrări realizate de către cei mai reprezentativi tineri designeri români ai momentului și se construiește pe două axe creative: prima se centrează pe materiale și artizanat, iar cea de-a doua își propune să revalorizeze matrice și tehnici de producție tradiționale. Vor fi expuse colecții recente care au în comun atât o execuție impecabilă, inspirată din tradiție, cât și o bună doză de umor, atât de necesar în acest domeniu.

Pentru a fi la curent cu pregătirile pentru această expoziție, urmăriți această pagină de Internet sau pagina de Facebook Instituto Cultural Rumano.