EXPOZIȚIA „REVIN ÎN 8 MINUTE“ DE GABRIELA CULIC

Loc: Galeria ICR Berlin, Reinhardtstr. 14, 10117 Berlin.

Vernisaj: 8 martie, orele 19.00 - 21.00 Uhr.

Expoziția artistei Gabriela Culic „Revin in 8 minute"  cuprinde 8 lucrări de pictură în ulei și proiecția filmului „8". Experiența audio-vizuală creată face trimitere spre un univers în plină mișcare, într-o alcătuire rotundă. În acest univers, zborul păsării constituie punctul de congruență a două forțe contrarii: tentația neantului și atracția pământului.

Gabriela Culic a studiat pictura la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Artista a avut o serie de expoziţii personale în diferite galerii din București precum  Apollo, Galateca, Veroniki Art Gallery, European Art Gallery, iar lucările sale au fost incluse în numeroase expoziţii de grup, printre altele la Bruxelles, New York, Paris, Bratislava, Tour, Orleans, Poitier, Haga. A participat la Bienala Internațională de Pictură Chişinău 2015, unde a obținut Trofeul Muzeului Naţional de Artă al Moldovei - Artmuseum.

Vă așteptăm la vernisajul expoziției pentru a serba împreună, la un pahar de vin românesc, și Ziua internațională a femeii.


Expoziţia poate fi vizitată până pe 8 aprilie 2016.

Programul galeriei: Ma.-Vi. 14.00-18.00