Expoziția Facelook / Facebook Obsession a artistei Florica Prevenda la Galerie Toison DʼOr

Expozitia Facelook  Facebook Obsession a artistei Florica Prevenda la Galerie Toison DOr
ICR Bruxelles împreună cu Arielle DʼHauterives și Art Toison d'Or organizează expoziția Facelook / Facebook Obsession a artistei Florica Prevenda la Galeria Toison DʼOr Bruxelles în perioada 8 septembrie - 8 octombrie 2016.

Vernisajul are loc în prezența artistei joi, 8 septembrie, ora 18.30.

Interogarea sinelui este fundamentală pentru

Florica Prevenda

„Începutul Mileniului a fost marcat de o explozie fără precedent în sfera informației, care devine instantanee, liberă, globalizată, iar Facebook redefineşte modul în care comunicăm și ceea ce comunicăm. Creăm și facem parte dintr-o rețea socială on-line, în care protagoniștii sunt „prieteni" care s-ar putea să nu se întâlnească vreodată, dar care furnizează în mod liber o serie de detalii și imagini din viața privată." declară artista pentru ICR Bruxelles.

Florica Prevenda este absolventă a Academiei de Arte din Iaşi şi unul dintre cei mai creativi artişti români din sfera picturii contemporane. În prezent, trăieşte şi lucrează la Bucureşti și New York, iar în ultimii 20 de ani a avut numeroase expoziții în România și pe plan internațional. Artista a obținut multiple premii și distincții, cel mai recent fiind Premiul Uniunii Artistilor Plastici pentru pictură în 2015.

Proiectul se înscrie în strategia Institutului Cultural Român de la Bruxelles de a promova arta românească modernă în BeNeLux şi este realizat cu sprijinul Atlassib.

Data vernisaj:joi, 8 septembrie 2016, 18.30-21.30

Locație: Art Toison d'Or - Galerie de la Toison d'Or - 1050 Bruxelles

Program: 8 septembrie - 8 octombrie, luni-sâmbătă, 10:00 - 18:30;

Duminică, 2 octombrie, 12.00 - 18.00

Contact: +32(0)483 65 38 88; Facebook: Art Toison d'Or