„Europa nu are ziduri, înălțimile sale sunt artistice”, performance de George Bodocan la Montrouge

Europa nu are ziduri, inaltimile sale sunt artistice, performance de George Bodocan la Montrouge

Sâmbătă 18 mai 2019, artistul franco-român George Bodocan va realiza în direct, în piața Emile Cresp, din Montrouge, o performanță cu titlul « L’Europe n’a pas de murs, ses sommets sont artistiques » (Europa nu are ziduri, înălțimile sale sunt artistice).

Eveniment realizat în colaborare cu Primăria din Montrouge, pentru ediția 2019 a Săptămânii Europene, care va avea loc între 16-18 mai 2019. Anul acesta România este invitată de onoare, Montrouge invite la Roumanie,  iar Institutul Cultural Român a răspuns cu plăcere propunerii făcute de orașul Montrouge, de a fi partener al acestei manifestații,  coorganizând mai multe evenimente. 

George Bodocan, supranumit Bodo, important artist contemporan franco-român, a expus în cele mai importante galerii pariziene dar și în multe regiuni ale Franței. El este mai ales cunoscut pentru felul în care a transformat o fostă școală din Pougne-Hérisson în Villa Sator, rezidență pentru artiștii plastici din toată lumea. Publicul larg îl poate vedea "„a lucru”, în plin proces creativ, sâmbătă, 18 mai, în piața Emile Cresp, din Montrouge. 

Acces liber.