Directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu mulțumește ICR pentru sprijin

Directorul Festivalului International de Teatru de la Sibiu multumeste ICR pentru sprijin

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre partenerii strategici ai Institutului Cultural Român. După încheierea celei de-a XXII-a ediții, ce a avut loc în perioada 12-21 iunie 2015, Președintele Festivalului, domnul Constantin Chiriac, a transmis o scrisoare de mulțumire Președintelui ICR, domnul Radu Boroianu.
Directorul General al Teatrului Național Radu Stanca de la Sibiu menționează sprijinul pe care ICR îl oferă Festivalului, precum și încrederea și prietenia acordate, „garanții ale unei colaborări temeinice și de lungă durată pe care structurile culturale importante ale României trebuie să le dezvolte cu ICRˮ.
Redăm mai jos textul integral al scrisorii.

Către: Institutul Cultural Român
În atenția: domnului Președinte Radu Boroianu


Stimate domnule Președinte,

În numele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrului Național Radu Stanca Sibiu, Bursei de Spectacole de la Sibiu, al tuturor partenerilor europeni și mondiali, țin să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care Institutul Cultural Român îl acordă Festivalului și tuturor parteneriatelor pe care structura noastră le dezvoltă cu partenerii externi.

Încrederea, dialogul și prietenia pe care ni le acordați sunt garanții ale unei colaborări temeinice și de lungă durată pe care structurile culturale importante ale României trebuie să le dezvolte cu Institutul Cultural Român.

Mulțumindu-vă încă o dată, sperăm să putem repoziționa împreună cultura, ca motor de dezvoltare a societății românești, în parteneriat cu structurile din Europa și din lume.

Cu aleasă considerație,
Constantin Chiriac
Președinte, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu
Director General, Teatrul Național Radu Stanca Sibiu