Diamantele gimnasticii româneşti strălucesc la Anvers la standul ICR Bruxelles

ICR Bruxelles va avea un stand la Campionatele mondiale de gimnastică artistică (30 septembrie-6 octombrie) de la Anvers, oraşul diamantelor şi capitala europeană a sportului în 2013. Compania ICR Bruxelles este una extrem de selectă, branduri de nivel mondial şi autorităţi publice locale împărţind cele 15 locaţii disponibile în Palatul Sporturilor.

ICR Bruxelles a conceput o campanie de relaţii publice pentru eveniment. Logouri speciale, concursuri interactive cu premii (tricou cu semnătura gimnaştilor şi antrenorilor, rucsaci, sute de tricouri), o expoziţie foto, un steag de tribună, proiecţii video precum şi sculptura Nadia a artistului român Marian Sava expusă la stand fac parte din campanie. Campioni şi campioane olimpice vor fi prezenţi la standul ICR pentru sesiuni foto şi de autografe.

România este reprezentată la această competiţie în competiţia feminină de dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa, Larisa Iordache şi Ştefania Stănilă, iar la masculin de Flavius Koczi, Andrei Muntean, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso şi Cristian Ioan Baţaga.

Pe toată durata campionatelor mondiale, ICR Bruxelles va derula campania de promovare a tradiţiei gimnasticii româneşti ca punct de confluenţă a excelenţei sportive cu elemente culturale: (coregrafie, costume, muzică) şi pasiunea mereu reînnoită a publicului.