Devis Grebu s-a nascut in Romania si este artist si autor de ilustratii de presa. A studiat pictura la Academia de Arte Plastice din Bucuresti. De-a lungul ultimilor 30 de ani opera sa a fost prezentata in toata lumea, bucurandu-se de o foarte buna receptare de catre critica de arta. Expozitiile sale sunt prezentate atat in Muzee Nationale cat si in renumite Galerii de Arta din Germania, China, SUA, Franta, Israel, Romania si Elvetia. In 1983, sub prestigiosul patronaj al International Herald Tribune deschide la Paris o ampla expozitie de grafica si ilustratie. In 1986, cu ocazia inaugurarii expozitiei sale de ilustratie pentru carti de copii, in Auditoriul FNAC al Forumului Halles din Paris, a fost prezentat si intervievat in fata unui numeros public, de catre cunoscutul jurnalist Pierre Bouteiller
Devis Grebu a fost premiat in mai multe ocazii pentru opera sa deja cunoscuta in lume. Este prezentat in "WHO'S WHO" ca fiind unul dintre cei mai buni artist ai ilustratiei, iar desenele sale au fost publicate frecvent de catre cele mai importante reviste, ziare, edituri sau agentii de publicitate de prestigiu precum: New York Times, International Herald Tribune, Washington Post, Time, Newsweek, Le Monde, Le Monde Diplomatique, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Ha'aretz, Wall Street Journal, Time Magazine, Life, US. News & World Report, Boston Globe, L'Express, La Tribune, Le Figaro, Le Figaro Magazine, Forbes, Business Week, Harper's , New York Magazine. Actualmente, este ilustrator si editorialist in Bucuresti la ziarul Cotidianul si director artistic la publicatia lunara Idei in Dialog, coordonata de filozoful si scriitorul Horia- Roman Patapievici.
Devis Grebu a predat cursuri in SUA (Universitatea din Columbia, Parson's School of Design etc.), Israel (Instituto de Diseño y Tecnología, Escuela Superior Vital etc), iar de de cand a revenit in Romania, la Universitatea de arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti. Pentru activitatea sa de artist, prestigioasa editura de carti de arta RIZZOLI International (Nueva York) i-a dedicat o extraordinara monografie.
Un eveniment din seria ROMANIA INEDITA.