Cursuri de limbă română la Madrid

Institutul Cultural Român de la Madrid organizează, ca în fiecare an, cursuri de limba română pentru străini. În anul academic 2019-2020 cursurile se desfășoară la Madrid, Barcelona și Valencia,  pentru nivelurile A1, B1,B2, C1. Interesul pentru învățarea limbii române este ridicat, foarte multe persoane s-au înscris la acest program de continuitate organizat de ICR Madrid,

pe 15 octombrie a început cursul dedicat celor interesați să învețe limba română, la Barcelona, iar la data de 16 octombrie a debutat, la sediul ICR Madrid, cursul intensiv de limba română dedicat începătorilor (nivelul A1).

O noutate în acest an este cursul online, pe care Reprezentanța ICR Madrid îl propune celor interesați de aprofundarea limbii române, nivelurile B1, B2, C1, și care din motive de timp preferă această modalitate de învățare.

Cursanții care vor urma cursurile on-line în perioada 17 octombrie 2019 - 18 februarie 2020 au posibilitatea de a continua și în modalitatea cu prezență la sediile din Madrid, Barcelona și Valencia.