Corul SOUND la Festivalul Internaţional COREARTE de la Barcelona

În perioada 17-22 octombrie 2007, Grupul Coral Sound susţine cinci concerte în cadrul Festivalului Internaţional COREARTE de la Barcelona.
Participarea Corului SOUND la Festivalul COREARTE este finanţată de Institutul Cultural Român, prin Programul Cantemir, în cadrul Secţiunii I – FESTIVAL/Culture by Request.
Universitatea din Barcelona găzduieşte o masă rotundă cu tema „CORUL: Consideraţii asupra integrării ca identitate locală şi legăturile cu comunităţile internaţionale.", la care dirijorul Grupului Coral SOUND, dl. Voicu POPESCU va avea o intervenţie intitulată "Realitatea corală în România şi integrarea muzicii corale româneşti la nivel internaţional".
Corul SOUND participă, de asemenea, la două ateliere de lucru: RITM şi PERCUŢIE VOCALĂ.
Festivalul COREARTE se desfăşoară sub asupiciile Universităţii din Barcelona, Post y Diseño Producciones, L´Auditori Nacional de Barcelona, Abaţia Montserrat, Fundaţia Pere Tarrés, beneficiind de un public alcătuit atât din profesionişti în domeniul muzical şi în special în muzica corală, cât şi din reprezentanţi ai mass-media locale, naţionale şi internaţionale.