Conferinţă de presă - Festivalul Filmului European la Iaşi

Institutul Cultural Român organizează joi, 20 mai, ora 11.30, la Biblioteca Centrală Universitară "Mihail Eminescu" din Iaşi o conferinţă de presă având ca temă lansarea celei de-a opta ediţii a Festivalului Filmului European la Iaşi. Festivalul se va desfășura în perioada 20-23 mai.
Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român, cu sprijinul ambasadelor şi centrelor culturale ale ţărilor participante. Parteneri: Reprezentanţa Comisiei Europene în România, Uniunea Cineaştilor din România, Muzeul Ţăranului Român. Eveniment sprijinit de Independenţa Film şi Clorofilm. Partenerii ediției din Iași sunt Casa de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi", Biblioteca Centrală Universitară "Mihail Eminescu" și Centrul Europe Direct.

La conferința de presă vor fi prezenți Roxana Călinescu, coordonatorul ediției ieșene a Festivalului, Mirela Sandu, coordonatorul activităților de promovare a Festivalului și Florin Lăzărescu, referent cultural, Casa de Cultură a Municipiului Iași.

Informații complete, inclusiv programul de proiecţii şi detalii privind filmele, se găsesc pe www.festivalulfilmuluieuropean.ro.