Concert: Fanfara „Ciocârlia” la Palac Akropolis, Praga

Concert Fanfara Ciocarlia la Palac Akropolis, Praga

Institutul Cultural Român de la Praga şi Rachot Production s.r.o vă invită să participaţi la concertul Fanfarei Ciocârlia ce va avea loc joi, 17 ianuarie 2019, la Palác Akropolis (Kubelíkova 27, Praha 3), ora 19:30.

Pe lângă cântecele deja consacrate, Fanfara Ciocârlia va promova în cadrul concertului praghez noul său single, intitulat Cruzando El Campo.

Structura muzicală a fanfarei este constituită din trompete, tube, percuţii, saxofoane, clarinete şi tobe, iar stilul muzical este inspirat din muzica tradiţională din România, cu influenţe majore din spaţiul balcanic. Piesele formaţiei sunt interpretate atât în limba română cât şi în alte limbi, Fanfara Ciocârlia fiind cunoscută pentru muzica alertă, cu ritmuri complexe, interpretările solo de clarinet, saxofon şi trompetă şi pentru faptul că nu folosesc partituri în timpul concertelor, apelând de multe ori la improvizaţii.

Intrarea la concert se face pe bază de bilet ce pot fi achiziționateonline de pe site-ul Goout, sau de la casieria Palác Akropolis.