Comedia „Divorț în direct” la ICR cu Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu

Comedia Divort in direct la ICR cu Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu

Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu prezintă în turneu la București, în Sala Mare a Institutului Cultural Român, marți, 11 noiembrie 2014, de la ora 18.30, comedia Divorț în direct de Horia Gârbea. În distribuție: Mircea Bodolan, Gabriela Munteanu, Cosmin Teodor Pană. Muzica: Mircea Bodolan. Regia: Cosmin Alexandru Purice. Directorul teatrului: Mircea M. Ionescu.

Sandu și Mirabela Niță își deschid un post privat de televiziune, de cartier, la domiciliu. Sunt asaltați imediat de diferiți inși dornici de notorietate și amatori de comentarii în direct. Un pretins coleg din tinerețe al lui Sandu, care îl ia de fapt drept altul, îl convinge că ratingul poate fi sporit printr-un „divorț în direct” și se implică nepoftit în organizarea programului TV. Comedia crește exponențial cu fiecare minut de transmisie, telespectatorii se implică, pasionați, dar totul se termină tragic.

Spectacol este prezentat cu sprijinul Institutului Cultural Român. Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.