CentenArt. Spectacolul de improvizație „What makes you you?”, la teatrul Afonstjarnan din Goteborg

CentenArt Spectacolul  de improvizatie What makes you you?, la teatrul  Afonstjarnan din Goteborg

What makes you you? este un spectacol de teatru de improvizaţie ce are ca temă antagonismele sociale, clivajele care dezbină și unesc în același timp. Trupa Improvisneyland va juca What makes you you? sâmbătă, 3 septembrie,  ora 18.00, la teatrul Afonstjarnan din Goteborg, Suedia, în cadrul Festivalului Internațional de Improvizație Improfest.  Actorii  improvizează diverse situaţii în care persoane unite de context sunt segregate geografic și cultural. Se urmărește o explorare a interacţiunilor acestora şi felul în care identitatea regională se exprimă în viaţa de zi cu zi. Evenimentul va marca prima participare a unei trupe de improvizație din România într-o ţară din nordul Europei generând premisele unor colaborări viitoare.

Improvisneyland a marcat evoluția improvizaţiei teatrale din România, fiind printre cele mai longevive trupe şi singura cu aceeaşi componenţă pe parcursul celor opt ani de existenţă. Experienţele noi, precum organizarea !MPRO din 2013, participarea la IMPRO Amsterdam, Chicago Improv Festival şi Tallinn International Improv Festival în 2015, au ajutat trupa să inoveze permanent.

Din distribuția spectacolului What makes you you? fac parte actorii: Monica Anastase, Radu Ciobănaşu, Axel Moustache, Vlad Pasencu. Acest proiect al asociației TAM-TAM este finanțat de Institutul Cultural Român prin programul CentenArt, coordonat de Direcția Relații Internaționale.Detalii despre programul CentenArt puteți găsi accesând linkul http://icr.ro/pagini/programul-de-finantare-si-de-parteneriate-culturale-centenart-pentru-anul-2016