CentenArt. Spectacolul „Copii răi", la Axis Ballymun Centre, în Dublin

CentenArt Spectacolul Copii rai", la Axis Ballymun Centre, in Dublin

Asociația Arte dell'Anima prezintă spectacolul Copii răi, în 12 și 13 septembrie 2016, la Axis Ballymun Centre, în Dublin. Reprezentaţiile fac parte din proiectul Handle with care. Itinerant social theatre", finanțat prin programului CentenArt, inițiat de Institutul Cultural Român.

 Copii răi este un spectacol de teatru educațional, pe un text scris de  Mihaela Michailov, în regia Geaninei Hergheligiu. Spectacol are ca temă violența în școli, acesta fiind, de altfel, subiectul întregului proiect „Handle with care. Itinerant social theatre". Piesa Copii răi explorează dimensiunile și recurența fenomenului violenței într-un mediu care ar trebui să fie cel mai sigur: școala. Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop.

Spectacolul a avut premiera pe data de 27 aprilie 2016, în urma primului concurs de proiecte realizat de Teatrul Arte dell'Anima, intitulat „Anima pentru societate - Ai o idee de spectacol? Noi o producem!". Spectacolul a fost selecționat la Sibiu Fringe Festival, în anul 2016 și a fost inclus în programul spectacolelor care au făcut parte din proiectul național Școala Altfel".


„Handle with care. Itinerant social theatre", proiectul din care face parte spectacolul Copii răi, este finanțat de Institutul Cultural Român prin programul CentenArt, coordonat de Direcția Relații Internaționale și este realizat în parteneriat cu Axis Ballymun Arts and Resource Centre din  Dublin, cu Romanian Community of Ireland și beneficiază de sprijinul Ambasadei Române în Irlanda.

Detalii despre programul CentenArt puteți găsi accesând linkul http://icr.ro/pagini/programul-de-finantare-si-de-parteneriate-culturale-centenart-pentru-anul-2016

Intrarea la cele două reprezentații prezentate la Dublin va fi gratuită.