BUDAPESTA. Lucrări ale artistelor Virginia Lupu și Mădălina Zaharia, în cadrul expoziției „So far so good”

„Deocamdată totul este în regulă” / „So far so good”, expoziție organizată de Galeria Budapesta, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Comunicare C3 și Institutul Cultural Român de la Budapesta va fi deschisă joi, 9 iulie 2020, de la ora 18.00.

Curatoriată de Flóra Gadó, expoziția prezintă lucrări de Virginia Lupu și Mădălina Zaharia din România, alături de opere ale artiștilor Adelina Cimochowicz, Sári Ember, Barbora Kleinhamplová & Tereza Stejskalová, Kateřina Konvalinová, Krisztián Kristóf, Zsófia Szemző și Balázs Varju Tóth. Expoziția va fi deschisă de către jurnalistul Bence Horváth.

Proiectul „Deocamdată totul este în regulă” / „So far so good” tratează anxietățile zilnice, compulsivitatea omului contemporan de a fi productiv și efectele epuizării profesionale. Lucrările expuse au fost create înainte de pandemie, care a obligat încetinirea ritmului de viață pentru mulți dintre noi, dar a și indus o nouă sursă de stres, frica de necunoscut, un nou tip de incertitudine. Odată cu experiența izolării impuse, operele selectate pentru expoziție au căpătat înțelesuri noi, reactualizându-se. Lucrările sunt centrate pe răspunsuri sociale eterogene găsite pentru a înfrunta dificultățile vieții, cum ar fi riturile colective sau individuale, precum și diferite practici și strategii mai mult sau mai puțin raționale.

Expoziția va rămâne deschisă la Galeria Budapesta, str. Lajos nr. 158, 1038 Budapesta, până la data de 6 septembrie 2020 și se poate vizita zilnic între 10.00-18.00, luni fiind închis. 

Mai multe detalii: http://budapestgaleria.hu/_/en/2020-exhibitions/so-far-so-good/

Pentru evitarea aglomerației, cei care doresc să participe la vernisaj, sunt rugați să completeze acest formular.