Artiști români la Budapest Art Market

Institutul Cultural Român la Budapesta susține participarea Dyptich Art Space Gallery, Strata Gallery și a Galeriei Etaj la Budapest Art Market 2021, în perioada 7-10 octombrie 2021, la „Bálna” (Budapesta, Fővám tér 11-12, 1093).

BUDAPEST ART MARKET, a cărei primă ediție a avut loc în anul 2011, este unul dintre cele mai importante târguri de artă contemporană, cu un rol hotărâtor atât în stabilirea cotelor și a ierarhiilor valorice, cât și în promovarea galeriilor de artă din Europa Centrală şi de Est. Târgul a ajuns la un număr de peste 30 000 de vizitatori pe an, cu peste 200 de galerii expozante, reprezentând 500 de artiști din aproximativ 40 de țări.

Galeria Diptych Artspace va prezenta lucrări de Alexandru Antik, Alexandra Mureșan, Magdalena Pelmuș, Mitoș Micleușanu și Zoltán Béla.

Galeria Strata aduce la Budapesta lucrări de Darie Dup, Csapó Réka și Michele Bressan, iar Etaj Artist-Run Space va expune lucrări ale artiștilor Radu Carnariu, Dumitru Gurjii, Mircea Modreanu, Răzvan Năstase, Radu Pandele, Ilina Schileru, Andrei Tudoran și Ruxandra Tudoran.