“Arta dialogului” cu Harry Tavitian şi Cserey Csaba la The MusicVillage, Bruxelles

Centrul Român de Informare de la Bruxelles cu sprijinul Institutului Cultural Român organizează marţi, 28 Aprilie 2009, în cadrul programului "Jazz from Romania at the Music Village", concertul de jazz susţinut de Harry Tavitian (pian, voce) şi percuţionistul Cserey Csaba. Duo-ul Tavitian şi Cserey vor încânta publicul bruxellez, pasionat de jazz cu o minunată incursiune în lumea fascinantă a jazz-ului, sub forma unei lecţii interactive.

Jazz-ul propus de Harry Tavitian şi prietenul său Csaba promite să surprindă cele mai importante momente din istoria jazz-ului, alături de explicaţii care să ilustreze mecanismul care a dus la naşterea diverselor stiluri de jazz în contextul vremurilor pe care acest gen muzical le-a traversat. În spaţiul românesc în care s-au dezvoltat cei doi artişti, se întîlnesc tradiţiile culturale ale Orientului şi Occidentului.

Muzica duo-ului este deosebit de apreciată de public pentru energia debordantă, spontaneitatea, dar şi pentru pasajele de o mare tensiune dramatică. Comunicarea deosebită dintre cei doi artişti care stăpînesc „Arta dialogului" se transmite şi între scenă şi public.

Contact:
Carmen Ducaru
carmen.ducaru@roinfocentre.be
tel. +322 344 41 45