Art Safari Bucharest 2015 şi-a deschis porţile pentru public

Art Safari Bucharest 2015 si-a deschis portile pentru public

Târgul de artă contemporană Art Safari Bucharest reuneşte în Clădirea Ciclop (Blv. Magheru 6-8) atât opere de artă contemporană, cât şi artă modernă românească din muzee importante din țară, care vor prezenta o selecţie inedită de artă modernă, avangardă şi realism socialist.
În plus, cu sprijinul Institutului Cultural Român, vizitatorii târgului se pot bucura de Art Safari Dialogues, eveniment dedicat tuturor iubitorilor de artă.
Art Safari Dialogues Talk Non Stop, o serie de prezentări de artişti contemporani, va avea loc sâmbătă, 16 mai, între orele 19:00 - 04:00( Noaptea muzeelor). La ediţia din acest an va fi prezentat şi The Space, un program special dedicat artei experimentale și performance-ului contemporan, în cadrul căruia au fost invitați tineri artiști (sub 25 de ani).
Art Safari Bucharest este un eveniment anual destinat deopotrivă artei românești și regionale, cu accent pe evoluțiile sale contemporane, la care sunt invitate să expună galeriile de artă contemporană românești și internaționale, dar și muzee de artă din România.
Art Safari 2015 dorește să aşeze Bucureştiul pe harta marilor târguri europene de artă contemporană.
„Art Safari își propune să participe activ la eforturile comunității artistice de promovare a artei contemporane românești și a culturii urbane bucureștene." - Ioana Ciocan & Silvia Rogozea, Directori Art Safari Bucharest 2015