Anunț referitor la Concursul de proiecte pentru reprezentarea României la cea de-a 18 ediție a Expoziției Internaționale de Arhitectură – la Biennale di Venezia

Conform Regulamentului de organizare a Concursului național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 18-a ediție a Expoziției Internaționale de Arhitectură - la Biennale di Venezia, participanții la Concurs au putut depune contestații privind exclusiv modalitatea în care a fost respectat Regulamentul până la data de 12 ianuarie 2023, ora 17:00.

Ținând cont de faptul că nu au fost primite contestații, Concursul pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la ediția din 2023 a Expoziției Internaționale de Arhitectură – la Biennale di Venezia a fost finalizat. Prin urmare, este desemnat câștigător proiectul ACUM-AICI-ACOLO, curator și coordonator: arh. Emil Ivănescu.

Cele trei proiecte finaliste pot fi vizualizate pe site-ul Uniunii Arhitecților din România (https://www.uniuneaarhitectilor.ro/bienala-de-arhitectura-de-la-venetia).