PRAGA. SPEAK-Dating dedicat Zilei Europene a Limbilor

Reprezentanţa Comisiei Europene în Republica Cehă împreună cu Clusterul EUNIC Praga și Universitatea Carolină din Praga celebrează Ziua Europeană a Limbilor prin organizarea unor cursuri de limbă, intitulate SPEAK – Dating, care se vor desfăşura miercuri, 29 septembrie 2021, între orele 16:00 şi 20:00, la Galeria Lucerna (Vodičkova 704/36, Czechia, 110 00, Nové Město, Prague, Czech Republic), din centrul oraşului Praga.

Scopul Zilei Europene a Limbilor, sărbătorită oficial în fiecare an pe data de 26 septembrie, este de a celebra diversitatea lingvistică din Europa și de a promova cunoașterea de către cetăţeni a unui număr cât mai mare de limbi străine. Peste tot în Europa există evenimente care încurajează oamenii să studieze o nouă limbă străină, sau să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice deja dobândite. Învățarea de limbi străine ajută nu numai la înțelegerea dintre oameni, dar şi la depășirea barierelor culturale.

Institutul Cultural Român de la Praga va promova limba română cu sprijinul doamnei prof. dr. Jarmila Horakova, care va susţine cursuri de limba română individuale, pe parcursul evenimentului, pentru vizitatorii interesaţi.

Informaţii suplimentare:

https://www.goethe.de/prj/edl/cs/index.html

https://www.facebook.com/events/1343336532776111