Festivalul Filmului European, ediția 2020, se desfășoară pe platforma EUNIC Iordania

Comedia Povestea unui pierde vară (2018) în regia lui Paul Negoescu, este filmul cu care Institutul Cultural Român, prin Ambasada României în Regatul Hașemit al Iordaniei, participă la cea de-a 32-a ediție a Festivalului Filmului European , care se desfășoară anul acesta online, cu difuzări geolocalizate, pe platforma EUNIC Iordaniawww.euffjordan.com, în perioada 3 -13 septembrie 2020.

Festivalul Filmului European este organizat anual de către Delegația Uniunii Europene în Regatul Hașemit al Iordaniei, în colaborare cu EUNIC Amman.


Proiecția românească va avea loc pe 8 septembrie 2020 și va beneficia de subtitrări în limbile arabă și engleză. Informații privind programul integral al Festivalului, filmele participante și partenerii pot fi accesate prin link-ul www.euffjordan.com

Festivalul Filmului European este unuldintre cele mai ampleșimai longeviveproiecte ale clusterului EUNIC Iordania și un eveniment semnificativ pe scena culturală locală. România, prin producțiile cinematografice prezente în cadrul festivalului, este o prezență constantă și deosebit de apreciată, an de an, de către publicul iordanian.