SoNoRo- Interferențe la ICR

SoNoRo- Interferente la ICR

În calitate de partener al festivalului SoNoRo, Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38)  găzduiește miercuri, 16 decembrie 2015, de la ora 20.00, un recital susținut de Diana Ketler (pian), Răzvan Popovici (violă) și bursierii SoNoRo Interferențe. În program: lucrări de Serghei Rahmaninov, Johannes Brahms, César Franck, Gaspar Cassadó.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

***

SoNoRo este un proiect cultural aflat sub Înaltul Patronaj al Presedintiei României.

Înființat în anul 2006, Festivalul SoNoRo a adus muzica de cameră în prim planul vieții culturale românești și a inclus scena muzicală românească într-o rețea de festivaluri europene de înaltă ținută. Pe lângă parteneriate regulate cu festivaluri din Italia, Letonia, Germania, Anglia, Israel și Japonia, SoNoRo a concertat în unele dintre cele mai renumite săli din lume, cum ar fi Wigmore Hall din Londra, Konzerthaus din Viena, YMCA din Ierusalim și Carnegie Hall din New York.

Platforma culturală SoNoRo include Festivalul SoNoRo (10 ani), SoNoRo-Inteferente, programul de burse si workshop-uri pentru tineri muzicieni (9 ani), SoNoRo On Tour (8 ani), SoNoRo Arezzo (5 ani), SoNoRo Conac, seria de concerte estivale găzduite în clădiri de patrimoniu din România (3 ani), si SoNoRo Sofia (2 ani).

SoNoRo este membru al European Festivals Association.

SoNoRo este un proiect cultural aflat sub Înaltul Patronaj al Presedintiei României.