MADRID. Eugen Barz, la „Din lumea artelor... cu români din Spania”

Cel mai recent episod al seriei despre artiști români din diverse domenii care au reușit să se remarce în mediul cultural spaniol a continuat cu o prezentare a poetului Eugen Barz. ( link )

Cu studii de teologie absolvite în Cluj-Napoca, Eugen Barz este membru fondator și vicepreședinte al Asociației Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania, fondator și coordonator al Cercului Literar din Cluj, precum și corespondent al revistei „Scriptor – Junimea” din Iași. A publicat numeroase volume de poezie și a colaborat cu versuri și proză la reviste literare din România, Spania, Irlanda și SUA. 


„Din lumea artelor... cu români din Spania” este o serie prezentată săptămânal pe site și pe rețelele de socializare ale Institutului Cultural Român de la Madrid. Români ale căror opere le-am citit, văzut, admirat și pe care ICR Madrid ne propune să îi cunoaștem și altfel, prin mărturii proprii. Este o modalitate de a înțelege mai bine modul în care ei se hrănesc, firesc, din artă și întâlniri cu alți oameni, lucru care ni se întâmplă în oglindă, și nouă, la întâlnirea cu opera lor.

Materialele pot fi vizionate atât pe site, cât și pe paginile de Facebook și Twitter ale ICR Madrid.