ICR Viena invită editurile româneşti să participe la Târgul de Carte Viena 2008

În perioada 20 – 23 octombrie 2008 are loc la Viena cea de a 61-a ediţie a Târgului de Carte, organizat pentru prima oară anul acesta la „Messe Wien", după ce timp de 60 de ani s-a desfăşurat în cadrul Primăriei Viena.

ICR Viena a negociat cu organizatorii şi a obţinut o ofertă specială pentru editurile româneşti, constând într-un pavilion de 36 de metri pătraţi la tarif preferenţial.

În perioada premergătoare Târgului de Carte, ICR Viena va derula o amplă campanie de publicitate outdoor, ca parte a strategiei generale de promovare a literaturii române in Austria. Deasemenea, ICR Viena va organiza sesiuni de lectură publică, prezentări de autori, dezbateri şi întâlniri cu publicul pe toată durata târgului.

Organizarea unui stand românesc la acest eveniment tradiţional reprezintă o premieră. Prezenţa editurilor româneşti este aşteptată de toţi partenerii importanţi cu care ICR Viena a derulat programele de promovare a literaturii române: editurile Drava, Rezidenz, Zsolnay, edition per procura, asociaţiile Kulturkontakt, Theodor Kramer şi Societatea Austriacă pentru Literatură.
Demn de semnalat este şi faptul că din partea organizatorilor „REED EXIBITIONS Messe Wien", de relaţia cu ICR Viena se ocupă Adrian Negrău, business manager originar din România.

Editurile interesate sunt invitate să se adreseze ICR Viena pâna pe data de 15 aprilie:
office @ rkiwien.at
tel. +43-1-3191081

Carmen Bendovski,
director


Oferta specială pentru ICR Viena (original lb. engleza) pe: http://www.kulturraumrumaenien.blogspot.com