Conferință științifică „Strategii XXI - România în noul context de securitate internațional”

Conferinta stiintifica Strategii XXI - Romania in noul context de securitate international

Colegiul National de Apărare din Universitatea Națională de Apărare „Carol I” organizează a doua ediție a Conferinței științifice internaționale „România în noul context de securitate internațional”, marți 30 mai 2017, începând cu ora 09.00.

Manifestarea științifică, desfășurată sub egida STRATEGII XXI, oferă cadrul academic adecvat pentru schimbul de idei, exprimarea opiniilor și comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetării în domeniile: studii de securitate, politici de apărare și leadership strategic.

Evenimentul va reuni personalități marcante din mediul academic, cadre didactice universitare, cercetători științifici și specialiști din țară și din străinătate, experți militari și civili, studenți și cursanți, precum și reprezentanți ai unor organizații internaționale.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Fundația Colegiului National de Apărare și cu Institutul Cultural Român.

Jurnaliștii interesați să asiste la eveniment sunt așteptați marți 30 mai 2017, între orele 08.30 – 08.50, la Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I”, intrarea dinspre Monumentul Eroilor Patriei.

Persoană de contact pentru confirmarea participării reprezentanților mass-media: cpt. Cristina Barna, email public@unap.ro, barna.cristina@unap.ro, fax: 021.319.48.66.


Afiș conferință Pliant conferință