Anunț referitor la Concursul național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 60-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – la Biennale di Venezia

Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe și Institutul Cultural Român anunță finalizarea Concursului național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 60-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – la Biennale di Venezia.

Conform art. 8 al Regulamentului de organizare a Concursului național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 60-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă – la Biennale di Venezia, participanții la Concurs au putut depune contestații privind exclusiv modalitatea în care a fost respectat Regulamentul de organizare, până la data de 11 ianuarie 2024, ora 17:00.

Ținând cont de faptul că nu au fost primite contestații, Concursul de proiecte pentru reprezentarea României la Bienala de Artă de la Veneția 2024 a fost finalizat.

Prin urmare, este desemnat câștigător proiectul CE ESTE MUNCA/WHAT WORK IS. Curator: Ciprian Mureșan. Artist: Șerban Savu. Artiste invitate: Nana Esi și Sophie Keij. Manager proiect: Cristian Alexandru Damian. Organizator: Fundația IDEA.

Regăsiți, în anexă, punctajele obținute de către toți participanții, pe parcursul celor două etape ale Concursului național.

- Punctaje Etapa I;

- Punctaje Etapa a II-a.


Punctaje Etapa I Punctaje Etapa a II-a