Anunț privind prelungirea perioadei de înscriere pentru bursele Școlii de vară

Institutul Cultural Român anunță noua dată-limită de înscriere şi de trimitere a documentelor suplimentare pentru candidaţii care au locurile scutite de taxă.

Până pe 22 mai 2024 cei interesați pot trimite cererile de înscriere la adresa de e-mail roxana.dinca@icr.ro 

Cererile vor fi evaluate de către o comisie formată din 3 (trei) evaluatori din afara instituției în perioada 27-30 mai 2024. Participanții vor fi anunțați în legătură cu rezultatele via e-mail până pe data de 31 mai 2024.

Institutul Cultural Român oferă 6 (șase) burse integrale ce acoperă în totalitate taxa de participare. Aceste burse sunt destinate studenților catedrelor de romanistică din străinătate (două burse), cercetătorilor interesați de studiile culturale românești (două burse) și promotorilor culturali ai României (două burse).

Solicitanții care se înscriu la cursurile de vară şi se încadrează în categoriile de mai sus pot candida pentru aceste locuri prin trimiterea următoarelor documente:

- formularul de înscriere completat și semnat;

- curriculum vitae;

- o fotocopie a pașaportului/cărții de identitate;

- o scrisoare de intenție (redactate în engleză sau română);

- o scrisoare de recomandare din partea unui profesor sau a unei persoane care cunoaște activitatea solicitantului (redactate în engleză sau română).


Formular de inscriere/ Registration form