ICR, 20 de ani de la înființare // Mesaj transmis de Constantin Chituță, manager interimar al Muzeului Național Brukenthal

Domnul Alexandru Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea Institutului Cultural Român:


Domnului Liviu Jicman

Președintele Institutului Cultural Român

Stimate domnule președinte,

Cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea Institutului Cultural Român, Vă adresăm Dumneavoastră și echipei multă sănătate și bucurii din bucuria și entuziasmul celor care participă la evenimentele realizate și finanțate de ICR pe diferite meridiane ale lumii.

Muzeul Național Brukenthal are un parteneriat extraordinar cu Institutul Cultural Român și în acest an aniversăm cei 20 de ani de existență ai Institutului și prin expoziția Artiști români pe mapamond, realizată în colaborare cu av. George Șerban. Am început la București, la sediul Institutului Cultural Român, am continuat în martie la Chișinău, în iunie la Viena, în august la Budapesta și expoziția noastră ce cuprinde peste 50 de artiști români va continua.

Vă adresez felicitările mele pentru nobila Dumneavoastră misiune de a promova valorile culturale românești în afara granițelor țării. Doresc ani mulți, rodnici și frumoși Institutului Cultural Român! La mulți ani!

Cu deosebit respect,

Dr. Alexandru Constantin Chituță

Manager interimar al Muzeului Național Brukenthal