Conferinţă de presă / Artiști din România la Olimpiada Culturală de la Londra – 2012

Institutul Cultural Român organizează marţi, 6 martie 2012, de la ora 11.00, la sediul din Aleea Alexandru 38, o conferință de presă dedicată participării românești la Olimpiada Culturală de la Londra - 2012. La întâlnire vor fi prezenți Horia-Roman Patapievici, președintele Institutului Cultural Român și Dorian Branea, directorul ICR Londra.
Olimpiada Culturală este un program britanic complex, care cuprinde acţiuni şi evenimente menite să celebreze creativitatea şi diversitatea formelor de expresie artistică în contextul participării internaţionale la Jocurile Olimpice. Tema principală a programului este Londra, văzută ca o capitală globală a creativităţii artistice.

Prezența românească la Olimpiada Culturală de la Londra cuprinde proiecte selectate prin concursul de idei organizat de ICR în 2011, precum și proiecte concepute și dezvoltate de echipa ICR Londra.

Vă rugăm să confirmați participarea la conferința de presă telefonic, la nr. 031 7100 622 sau prin e-mail, la adresa biroul.presa @ icr.ro.