Studenţii Universităţii de Arte din Târgu-Mureş la Festivalul Internaţional de Teatru Studenţesc ZLOMVAZ 2018 de la Praga

Studentii Universitatii de Arte din Targu-Mures la Festivalul International de Teatru Studentesc ZLOMVAZ 2018 de la Praga

Institutul Cultural Român de la Praga susţine participarea studenţilor Facultăţii de Arte a Univeristăţii de Arte din Târgu-Mureş la cea de a XXV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Studenţesc ZLOMVAZ, care va avea loc în perioada 2-5 mai 2018 la Praga, cu două spectacole:


MEDEE/EA sau Despre fericirea conjugală Un cor de opt femei frumoase, imagini ale femeii ideale ne prezintă propria versiune despre fericire. Spectacolul este o producţie a studenţilor clasei de Master în Arta Actorului, condusă de Lect. univ Monica Ristea. Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, 19:30, la DISK. Spectacolul va fi în limba română cu subtitrare în limba engleza.

August Spectacol non-verbal inspirat din volumul de povestiri Prăvăliile de scorţişoară de Bruno Schulz. Spectacolul este o producţie a studenţilor secţiei de Artă Teatrală în Limba Maghiară, condusă de  prof. univ. Erzsébet B. Fülöp. Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, 13:00, la Divadlo Na Rejdištifi.

Biletele pentru spectacole  se pot achiziţiona de pe site-ul goout.net