Recital de pian la Institutul Cultural Român - Bach, Beethoven, Liszt, Mendelssohn și Debussy, în interpretarea Cristinei Gârbea

Recital de pian la Institutul Cultural Roman - Bach, Beethoven, Liszt, Mendelssohn si Debussy, in interpretarea Cristinei Garbea

Vineri, 28 august 2015, de la ora 19.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38) va avea loc un recital de pian susținut de Cristina Teodora Gârbea.

Programul cuprinde lucrările Preludiu și fugă în Si major de J.S. Bach, Sonata op. 22, nr. 11 în Si bemol major de Ludwig van Beethoven, Studiu de concert nr. 2 „La Leggierezza“ de Franz Liszt, Variațiuni serioase op. 54 de F. Mendelssohn Bartholdy și Toccata din suita „Pour le piano“, în Do diez major, de Claude Debussy.

Cristina Teodora Gârbea (n. 1996) a absolvit Colegiul Național de Muzică „George Enescu“ din București, clasa prof. Constantin Nițu. A fost distinsă cu numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, printre care Premiul I la concursul național „Tinere talente“, Premiul II la Concursul național „Gradus ad Parnassum“, Premiul I la Concursul național „Iulia Hașdeu“, Premiul I la Concursul național „Victor Giuleanu“, Premiul II la Concursul național „Miniatura romantică“, Premiul I la Concursul internațional „Pro Piano – Romania“, Premiul I și Marele Premiu la Concursul national „Irina Satchi“.


Intrarea este libera, în limita locurilor disponibile.