Muzicieni din 12 țări, prezenți la cea de-a XIV-a ediție a Green Hours JAZZ Fest

 Green Hours prezintă, în perioada 1 - 4 septembrie 2022, a XIV-a ediție a singurului festival internațional de jazz organizat de un club din România: Green Hours JAZZ Fest. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Ambasada Elveției la București, Goethe Institut, Institutul Francez, Institutul Polonez și va debuta cu un concert Teodora Enache Brody, in memoriam Voicu Rădescu (3 noiembrie 1955 - 22 august 2021).

„Atmosfera de la Green Hours este una dintre cele mai faine experiențe pe care le poți avea în București. Iar melanjul de jazz, grădină de vară, boemie și spirit independent se poate trăi cel mai intens în cadrul Green Hours JAZZ Fest. (...) Faptul că, indiferent de vreme, de zi a săptămânii sau de climatul economico-social, la Green se repetă, se joacă și se pune pe scenă cultură îl transformă într-unul dintre bastioanele artiștilor bucureșteni.”(Sabina Baciu - Creative Est)

Pe parcursul celor patru zile de festival, vor avea loc nouă sesiuni concertistice, reunind nume importante și muzicieni valoroși emergenți din 12 țări europene, inclusiv Ucraina.

Program:

1 septembrie 

Concert Teodora Enache Brody feat. Atma Anur (RO/UK) – in memoriam Voicu Rădescu (3 noiembrie 1955 – 22 august 2021)

Concert „Hemera” (Grecia/Italia): Tania Giannouli – pian; Michele Rabbia – percuții, electronice; Daniele Roccato – contrabas

2 septembrie

Orientation française

Concert Roberto Negro – Papier Ciseau

Concert Émile Parisien – Vincent PeiraniDuo – Abrazo

3 septembrie 

Concert Ana Dubyk – Albert Tajti Duo (România) – From a Quiet Place

Concert Rafał Sarnecki Quintet din Polonia 

Concert Trigon (Republica Moldova)

4 septembrie

Concert Julian Sartorius (CH) - solo

Concert Ganna Ensemble (UA/DE/FR/AT/SE)