Gusturi şi atmosferă în stil Ozosep – târg gastro-cultural la Bucureşti, ediția specială de Crăciun

Gusturi si atmosfera in stil Ozosep - targ gastro-cultural la Bucuresti, editia speciala de Craciun

Continuând povestea de succes a celor opt ediții anterioare, Ozosep, târgul gastro-cultural cu bun gust revine cu o ediție specială de sărbători, într-o nouă locație: Grădina Verona (str. Pictor Arthur Verona nr.13-15). Târgul va avea loc în perioada 12-13 decembrie 2015, orele 10.00 - 18.00.

Bucureștenii iubitori de frumos şi de bun vor avea ocazia de a degusta în cadrul târgului delicatesele secuieşti pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale și să descopere lumea colorată a jucăriilor din lemn, a obiectelor din ceramică, dar și multe alte produse făcute de meșterii noștri artizani, numai bune pentru a fi dăruite de sărbători.

Ne-am asigurat să continuăm târgul Ozosep într-o locație cu o atmosferă specială, unde vizitatorii sunt așteptați cu sute de porții de gulaș pregătite pe loc, mâncare de post la ceaun, vin fiert, ceai cald, dar și un atelier de creație pentru copii, unde cei mici vor fabrica decorațiuni de Crăciun într-o parte special amenajată și încălzită a grădinii.

Amatorii de muzică bună sunt invitați la un concert live cu trupa D.N.S., formată din tineri talentați din Borsec.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la București de micii producători în persoană. La Ozosep nu sunt acceptați distribuitori, doar producători mici!

Astfel, cei aproape 30 de producători vor oferi: kürtős, delicatese din carne, păstrăv, brânzeturi speciale, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, gemuri, dulceţuri și siropuri naturale, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, bijuterii hand made, produse din ceramică, articole din piele și multe alte lucruri bune și frumoase.

Pentru mai multe detalii legate de participanți, programul evenimentului dar și despre edițiile trecute, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/TargulOzosep.