Romfilatelia în Competiţia Europeană a Timbrelor – ediția 2017

Romfilatelia este membră a PostEurop, asociația ce reprezintă Operatorii europeni publici de poștă, care organizează în fiecare an concursul pentru cel mai frumos timbru al operatorilor desemnaţi, desfăşurat sub egida EUROPA. Tema concursului din acest an, care a fost lansat în data de 9 mai, Ziua Europei, este „Castele”.

Romfilatelia a realizat o emisiune filatelică specială cu titlul „Castele”. Timbrul înscris în competiția lansată de PostEurop este cu titlul omonim – în care sunt prezentate două dintre cele mai frumoase monumente din această categorie din România: Castelul Huniazilor și castelul Károlyi. Întreaga emisiune filatelică poate fi văzută pe pagina de internet a societăţii www.romfilatelia.ro, la secţiunea „Emisiuni recente” sau la link-ul https://romfilatelia.ro/ro/europa-2017-castele/.

Timbrul câștigător va fi desemnat printr-un vot la nivel european, care poate fi acordat în perioada 9 mai-9 septembrie 2017, accesând link-ul următor -  http://www.posteurop.org/europa2017 - şi parcurgând pașii de la rubrica “View and Vote for Your Favourite Europa Stamp Today”.