Piesa de teatru „Comedia nu există” de Dumitru Solomon a trupei de teatru de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Giula prezentată la Seghedin

Piesa de teatru Comedia nu exista de Dumitru Solomon a trupei de teatru de la Liceul Nicolae Balcescu din Giula prezentata la Seghedin

Institutul Cultural Român Budapesta prezintă piesa de teatru „Comedia nu există” de Dumitru Solomon a trupei de teatru de la Liceul „Nicolae Bălcescu” din Giula la sediul Filialei din Seghedin.

Piesa de teatru „Comedia nu există” prezintă, într-o manieră de râsul – plânsul, societatea în care trăim. Personajele amintesc de tipologiile lui Caragiale, dovada că deși tehnologia evoluează oamenii și ,,principiile” rămân mereu aceleași, este pregătită sub îndrumarea regizorului Nora Chiriac Tiu din Oradea.

Spectacolul va avea loc în data de 30 martie, ora 17.00, la sediul Filialei ICR Budapesta din Seghedin (6720 Seghedin, Piața Dugonics, nr.2.)

Distributie:

Autorul: Csiplo Andrei – Sebastian
Prietenul: Forogau Péter
Regizor: Paksi Krisztofer
Actorul: Gurzó György
Secretarul literar: Hegely János – Levente
Spectator 1.: Hanyecz Réka
Spectator 2.: Vágó Rebeka Eszter
Spectator 3.: Borszéki Barbara
Debutanta: Lile Sorana Andrada
Actrita: Bedreag Stefánia
Vecinul: Jivan Antónia Daria
Reporter: Jivan Antónia Daria

Regizor:  Nora Chiriac Tiu

Coordonator: Vera Cser

Evenimentul este organizat de ICR Budapesta în parteneriat cu Autoguvernarea românilor din județul Ciongrad şi Autoconducerea românilor din Seghedin.