Institutul Cultural Român Budapesta a lansat programul “Science Meets Culture in Budapest” prin dezbaterea ”Looking for Business and Research Partners in Hungary”

Marţi, 24 iunie 2014, cu începere de la ora 18.30 Institutul Cultural Român Budapesta a lansat programul “Science Meets Culture in Budapest” prin dezbaterea ”Looking for Business and Research Partners in Hungary” susţinută de Măgurele High Tech Cluster din România.

Programul “Science Meets Culture in Budapest” are ca scop evidenţierea legăturilor dintre ştiinţă şi cultură în contextul apartenenţei la Uniunea Europeană.

Dezbaterea a avut loc la sediul ICR Budapesta (1146 Bp. Str. Izsó nr. 5), s-a desfăşurat în limba engleză şi a fost urmată de un cocktail.

Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics – Innovative Cluster este un ONG construit in jurul celui mai important proiect de cercetare ştiinţifică iniţiat de Comisia Europeană: Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics.

La dezbatere au participat specialişti afiliaţi Clusterului, care au prezentat proiecte de actualitate în cercetarea ştiinţifică din domeniu.

Intrarea s-a făcut pe bază de invitaţie.