ICR Londra lansează primul său program de cursuri de limba română

ICR Londra lanseaza primul sau program de cursuri de limba romana

ICR Londra a dat startul celui mai nou program permanent derulat la sediul său din 1 Belgrave Square: un curs de limba română pentru începători. 

Desfăşurat în module cu o durată de 10 săptămâni, programul acoperă o nevoie bine delimitată în rândul publicului potențial. El se adresează cu preponderență tuturor celor care doresc să dobândească un nivel satisfăcător într-un timp relativ scurt (britanici cu afaceri sau domiciliul în România, precum și cu legături familiale românești). Prin această inițiativă, ICR Londra devine unul dintre cei trei furnizori principali de cursuri de limba română din Londra, alături de University of Westminster și School of Slavonic and South Eastern European Studies al University College London. Cursurile, la care s-au înscris deja 23 de participanți, sunt predate de profesoara Laura Manu.      

Cursul se va încheia pe data de 23 ianuarie 2017, următorul modul urmând a fi confirmat în funcţie de cerere şi de nivelul de cunoştinţe al celor interesaţi. ICR Londra își propune să organizeze încă două module de curs pe durata anului 2017.  

Mai multe detalii aici.