ICR Budapesta invită copiii la „Şcoala de Arte”

Pornind de la succesul înregistrat de primul curs de limba română, ICR Budapesta iniţiază proiectul „Şcoala de Arte – ICR Budapesta” cu două secţiuni care cuprind cursuri de arte plastice şi muzică dedicate exclusiv copiilor. Cursurile „Şcolii de Artă” se vor defăşura în perioada 1 octombrie – 4 decembrie 2013, participarea fiind gratuită.
Înscrierile vor avea loc în perioada 16-30 septembrie 2013, prin e-mail la romankulturalis.intezet@upcmail.hu, sau telefonic la 061-383-2693, ICR Budapesta.
„Şcoala de Arte” va debuta anul acesta cu două secţiuni:
- un curs de muzică, susţinut de Maica Nicodima de la Centrul Cultural şi Pastoral-Misionar „Sfântul Vasile cel Mare” din Budapesta. Cursul se va bucura şi de prezenţa unor invitaţi supriză.- curs de desen, pictură si colaj, susţinut de pictoriţa Ica Mária Zilahi, artist plastic originar din România, premiată în Ungaria pentru pictura sa fantastică, care aminteşte de personajele lui Lewis Carroll.

Cursurile de muzică se vor desfăşura de două ori pe săptămână, iar cele de desen şi pictură o dată pe săptămână, la sediul ICR Budapesta din str. Izsó nr. 5, sectorul XIV.