ICR Budapesta din nou la EUNIC European Languages Cocktail Bar - 26 septembrie 2012

Institutul Cultural Român de la Budapesta a participat la o nouă ediţie a „European Languages Cocktail Bar”, pentru o degustare de cocktailuri non-alcoolice şi o provocare de a învăţa cât mai multe expresii în diversele limbi străine prezente la eveniment. Limba română şi-a găsit drumul către public prin jocuri interactive şi conversaţii cu membrii ICR Budapesta.


Evenimentul organizat la Clubul Akvárium (fostul Club Gödör) din centrul Budapestei (1051 Budapesta, piaţa Erzsébet) de clusterul EUNIC Hungary a avut loc pe data de 26 septembrie 2012, începând cu ora 15:30.

Ca atestare a cunoştinţelor participanţii au primit paşapoartele lingvistice dar şi zeci de premii oferite de către Institutul Goethe, Centrul Ceh, Institutul Italian, Institutul Austriac, Institutul Camões, Ambasada Regatului Olandei, Institutul Polonez, Institutul Francez, Brittish Council, Finnagora, Institutul Estonian, Ambasada Elveţiei, Institutul Danez, Institutul Balassi, Institutul Cultural Român, Comisia EU din Ungaria, Fundaţia Japoneză, Institutul pentru Nevăzători şi Asociaţia Surdo-muţilor şi au participat la o masă rotundă pe tema “Traducerea zi de zi în cultura maselor” şi un spectacol de Slam poetry.

Programul s-a încheiat la ora 20.00, după concertul solistei Bori Rutkai acompaniată de trupa Betonka.